Schrijf zelf een beoordeling:

reviews PC Garant


Klik hier om de beoordelingen van PC Garant (review's) op de onafhankelijke website te bekijken :

 


EHBO Leeuwarden

Nadat we bij een ANDERE reparateur grote problemen hadden heeft PC Garant onze problemen snel opgelost, met garantie en voor een lage prijs... Prima

Geplaatst op 25 november 2015

 

Alex Miedema

Op vrijdagmiddag de laptop kapot, normaal gesproken een groot probleem voor een kleine ondernemer die alles online doet. Gelukkig was daar pc garant, ondanks dat ik een nieuwe klant ben kon ik direct langs komen, een paar uur later, het was inmiddels vrijdagavond, kreeg ik de laptop weer terug, hij werkte niet alleen weer, hij was ook nog eens weer net zo snel als toen ik hem kocht, alle virussen en andere troep waren er weer af. En dat alles voor een wel heel erg schappelijke prijs.

Geplaatst op 31 oktober 2015

 

Hans (com europe)

Inmiddels een aantal 'klusjes' door Jort laten uitvoeren, altijd snel, vakkundig en scherp geprijsd. Aanrader!

Geplaatst op 17 augustus 2015

 

Patricia

Wederom tot in puntjes geregeld.

Geplaatst op 24 mei 2015

 

Sybren Dijkstra


Onze harde schijf was kapot. Snel, vakkundig en voor een redelijke prijs binnen anderhalve dag vervangen door een snelle SSD harde schijf van Kingston 120Gb V300. Jornt bedankt voor het advies en het snel uitvoeren van de werkzaamheden met behoud van de bestanden die op de oude schijf stonden.

Geplaatst op 16 april 2015

 

Peter (Parbleu B.V)


Door aanbeveling van mijn dochter is Jort in beeld gekomen..

PC Garant is betrouwbaar, billijk en behulpzaam.

Ik kan iedereen aanbevelen met PC Garant zaken te doen.

Kortom: aanbevelenswaardig

Geplaatst op 3 april 2015

 

Nic Huhl (Eigenwijze Leeuwarden)


Levert goed werk tegen een voordelige prijs.

Geplaatst op 31 maart 2015

 

Rien Hermus (Bouwbedrijf Heijmans B.V.)

Prima service voor een goede prijs!

Geplaatst op 19 februari 2015

 

Willeke

Ik ga voortaan naar pc garant, top, Jort!!
Mijn iPad was helemaal vastgelopen en was een dag later weer klaar.
Hij gaat weer als een treintje, dank je wel! Willeke

Geplaatst op 19 februari 2015

 

Jelske De Jong


Prima service !!

Geplaatst op 15 februari 2015

 

W.J. Visser

Snelle en goede reparatie van gebroken glas van tablet. Tegen de afgesproken prijs. Prima!!

Geplaatst op 11 oktober 2014

 

Marga

Weer snel en deskundig geholpen voor een goede prijs ! PC Garant is een aanrader ! Bedankt Jort

Geplaatst op 17 februari 2014

 

Gerard Heerema

Ook wat leuks beleefd vandaag...werd gebeld door Jort Kiestra van PC-Garant...men had mijn laptop onlangs gerepareerd i.v.m. t zgn "politie-virus"...of ik mee wilde werken aan SBS6 Hart Van Nederland uitzending vanavond; Nog geen 20min later werd ik gebeld door de redactie van Hart Van Nederland voor info en een item te maken als t ging passen in t tv programma vanavond en of ik thuis was...eehm nee ben deze week niet in L'warden( denk dat ze daar verschillende items geschoten hebben)..moest nog door de redactie-vergadering etc, etc...vanmiddag netjes terug gebeld door de betreffende redacteur dat men n kort item maakte en niet met mic en camera op mijn locatie kon komen i.v.m. logistieke blabla...jammer..had de koffie klaar en haar in de plooi...have fun

Geplaatst op 2 november 2013

 

Emely

Ik kon op korte termijn (zelfde dag) terecht en ondanks Koninginnedag was mijn laptop binnen twee dagen gerepareerd. Helemaal super de snelle service.

Geplaatst op 6 mei 2013

 

Bauk Halbersma

Mensen als je een probleem hebt met je computer of aanverwanten. Ik raad je aan Jort van PC Garant in de arm te nemen hij vericht uitstekend werk, betrouwbaar en niet duur.

Geplaatst op 29 maart 2013


Bert Westra

Kapotte laptop zeer snel gemaakt tegen een goede prijs. Hier kunnen een hoop zaken een voorbeeld aan nemen. Als er zich nog eens een probleem zal voordoen dan weet ik wel waar ik naar toe zal gaan!

Geplaatst op 09 december 2012


Gerwin

Via een kennis ooit bij pcgarant terecht gekomen. Bij computerproblemen bellen wij tegenwoordig altijd naar pcgarant, en het wordt altijd snel en deskundig voor ons opgelost. Ouderwetse service tegen een schappelijke prijs!

Geplaatst op 10 augustus 2012


Ben

Wij hadden zakelijk een groot probleem. Een toetsenbord van een zeer belangrijke laptop was defect. Jort heeft ons fantastisch geholpen door dezelfde avond nog een toetsenbord te versturen.
Jort!!!! Voor jou niet :-) Maar zo zouden er meer moeten zijn.... ;-)

Thanks.

Geplaatst op 23 mei 2012


Veenstra

Kreeg een netwerkprinter na een verhuizing niet meer aan de praat. Is vakkundig en uitstekend verholpen. Absoluut een adres om te onthouden.

Geplaatst op 29 december 2011


Marga

 

 

Heel prettig geholpen,snel,kundig, vriendelijk, bereid dingen uit te leggen en mee te denken.Kreeg zelfs een muis mee om uit te proberen.
Een aanrader !

Geplaatst op 02  december 2011


G. de Vries

 

 

Dezelfde dag nog mijn laptopscherm vervangen. Knap Werk. Thanks

Geplaatst op 24 november 2011


R. Schans

 

Zeer content over het hele gebeuren, van 1e telefonische contact tot de snelle beloofde hulp.Voorts maakte dhr. Kiestra op mij een rustige, vriendelijke en competente indruk.niet onbelangrijk, zeker vandaag de dag Mvg. R. Schans.

Geplaatst op 15 september 2011

 

 

Rieks Thiescheffer

Ik zat met mijn handen in het haar met een niet draaiend netwerk. binnen 2 uren stond Jort bij mij voor de deur en heeft de het probleen gefixt

Geplaatst op 22 juni 2011

 

Trijntje Jansen-Postmus voor S.Postmus

Heb voor m'n vader dit adres gevonden voor laptop reparatie en het probleem is dezelfde dag verholpen!!! Geweldig! Des te meer omdat ik vanuit Florida heb GeGoogled en dit was meteen een GOUDEN GREEP. Dank PC garant!!!!! Je ziet ook op afstand kun je nog heel wat regelen en m'n vader en ik zijn weer blije mensen, want wij houden contact via Skype.

Geplaatst op 10 juni 2011

 

 

Joël Dikken

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf. Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk, Erg goede hulp, verstand van zaken. Ook toen het nog niet helemaal verholpen was kwam hij zonder kosten nog is langs.

Geplaatst op 15 maart 2011

 

 

Bieringa

Goede service !
Ben wat betreft software zelf fraai goed, maar met hardware een stuk minder.
Mijn hardware probleem was zo opgelost voor een zeer redelijke prijs.
Voor mij zeker een adres om weer naar terug te keren als ik weer problemen heb.
Top !

Geplaatst op 07 Maart 2011

 

 

Rik Gerritsen

Laptop probleem zeer snel opgelost. Dit bedrijf is een absolute aanrader voor harware en software problemen

Geplaatst op 27 Januari 2011

 

 

M. Steen

Betrouwbaar adres, geen poespas maar duidelijke taal. Laptop van mijn dochter draait weer lekker snel. Ga zo door jongens.

Geplaatst op 22 Januari 2011

 

 

Bakker

Adequaat uit de brand geholpen. Probleem nog dezelfde avond verholpen bij mij thuis.

Geplaatst op 22 september 2010

 

 

Peter

Jort heeft prima werk geleverd. Alle problemen zijn opgelost. Hij werkt vlot en geeft van te voren een geschatte prijs op.

Geplaatst op 15 september 2010

 

 

O. Bosma

Prima service en nazorg.
Wat in de website staat, wordt in de praktijk waargemaakt!
Een geruststellend adres voor een digibeet zoals ik.

Geplaatst op 11 augustus 2010

 

 

J. Schouwstra

PCGarant heeft snel, goedkoop en vakkundig mijn laptop, printer, en internetaansluiting geleverd en aangesloten. Bij problemen word ik altijd snel en goed geholpen. PCGarant is persoonlijk en denkt met je mee. Bedankt!

Geplaatst op 12 augustus 2009

 

 

De Jong

Goede service en een lage rekening. Hij heeft onze storing snel opgelost. Tevens hebben we een laptop bij PC Garant gekocht tegen een zeer scherpe prijs. Als we weer hulp nodig hebben gaan we zeker weer naar PC garant.

Geplaatst op 2 december 2008

 

 

Rein

Een doorbijterje, je krijgt hem de deur niet uit voordat het probleem opgelost is en daarbij vallen de kosten ook nog mee.
Kundig in harde en zachte waren.

Geplaatst op 23 juli 2008

 

 

Connie Dijkstra

zeer goede prijs/kwaliteit verhouding,
vakkundig werk geleverd.
dank je wel

Geplaatst op 11 maart 2008

 

 

A.R. Buwalda

Snel een afspraak kunnen maken.
Zeer kundig geholpen .Zeer positief en betaalbaar

Geplaatst op 7 maart 2008

 

 

Judith

Super! Problemen zijn weer opgelost!

Geplaatst op 5 maart 2008

 

 

Geert

klantgericht, goede helpdesk, gunstig tarief

Geplaatst op 5 maart 2008

 

 

Sikke

Helemaal top. Dank

Geplaatst op 5 maart 2008

 

 

van Dijk

Perfecte service. Persoonlijk en professioneel.

Geplaatst op 5 maart 2008

 

 

Wim Ypma

Snelle service, prima resultaat!

Geplaatst op 5 maart 2008

 

 

Jordi Loef

Jort is een topper van een dienstverlener. een belletje, en hij komt nog dezelfde dag! En ik bel hem nogal veel, want ik ben een zogezegde lake. Ik raad hem dan ook iedereen aan! Service = goed

Kwaliteit = goed

Vakinhoudelijke kennis = goed!

Geplaatst op 5 maart 2008

 

 

Joris

Zeer snel en vakkundig geholpen! En tegen zeer guntsig tarief. Een aanrader

Geplaatst op 5 maart 2008